1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Reklam yüzü olan Dilan Çiçek Deniz'e sevgili desteği

Geçirdiği ameliyat sonrası omzundaki askıyı çıkaran Dilan Çiçek Deniz'e reklam yüzü olduğu markanın davetinde sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da eşlik etti.

Reklam yüzü olan Dilan Çiçek Deniz’e sevgili desteği

Dilan Çiçek Deniz ile Kubilay Aka, yüzü oldukları Clear’ın davetine ev sahipliği yaptı. Bu özel gece Maslak Good Spaces’de gerçekleşti. Geçen haftalarda zaman zaman yerinden çıkan ve kendisine özellikle iş hayatı sırasında zor anlar yaşatan omzundan ameliyat olan Deniz, askısını çıkarıp davete katıldı.

Bu özel geceye Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisi Mert Yazıcıoğlu da katıldı. Yazıcıoğlu şıklığıyla dikkat çekti.

Mert Yazıcıoğlu, Hazar Ergüçlü, Anıl Altan, Burak Yörük, Serkan Çayoğlu, Fulya Zenginer, Serhan Onat, Melisa Doğu, Seda Akman, Cemal Can Cansever, Merve Sevi, Yiğit Koçak, Zeynep Sever Demirel, Anıl Berk Baki, Berkan Karabulut, Doğuş Çabakçor, Meriç Küçük, Mina Ceran, Ogeday Girişken, Yiğit Dikmen ve Oben Budak’ın de bulunduğu moda, sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda davetli katıldı. Clear Marka Müdürü Mert Orduoğlu’nun konuşmasıyla başlayan gece, Dilan Çiçek Deniz ve Kubilay Aka’nın saç bakım rutinlerini paylaşarak kampanya çekimi anılarını anlattıkları sohbet ile devam etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız eleştiri yağınca fotoğrafları sildi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir