1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mahsun Kırmızıgül deprem nedeniyle Prestij Meselesi filmini vizyondan çekti

Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Meselesi filmi geçen cuma seyirciyle buluşmuştu.

Boyut Film deprem nedeniyle Prestij Meselesi filmini vizyondan çekti

Prestij Meselesi filmini geçen cuma sinema salonlarında seyirciyle buluşturan Boyut Film yazılı bir açıklama yaptı ve filmini vizyondan çektiğini duyurdu.

Mahsun Kırmızıgül’ün ortağı olduğu Boyut Film açıklamasında şu satırlara yer verdi:

“Ülkemizde yaşanan yaşanan deprem felaketi sebebiyle tarifsiz bir üzüntü içindeyiz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülkemizde böylesi üzücü gelişmeler yaşanırken, yüreğimizde büyük bir acı varken eğlence müzik ve komedi unsurları barındıran Prestij Meselesi filmimizin gösterime devam etmesini doğru bulmuyoruz. Bu nedenle yapımcılığınız Murat Tokat’ın ve yönetmenimiz Mahsun Kırmızıgül’ün ortak kararı doğrultusunda filmimizin vizyonuna ara veriyoruz. Daha güzel günlerde buluşmak üzere filmimizi ileri bir tarihi erteliyoruz. tüm ülkemize geçmiş olsun ve milletimizin başı sağ olsun…Saygılarımızla… Boyut Film…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını, Ömer ve Çöp Adam gibi dizilerin oyuncuları canlı yayında yardım toplayacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir