1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Özel Haber: Tolga Karel 5. kez baba oluyor

Yaprak Dökümü başta olmak üzere birçok unutulmaz dizide rol alan, daha sonra şöhretli hayatı bırakıp kendisine Amerika'da aile kuran Tolga Karel, ikinci kez kız babası olmaya hazırlanıyor.

Özel Haber: Tolga Karel 5. kez baba oluyor

Uzun süredir Amerika‘da yaşayan ve kendisine mutlu bir aile kuran ünlü oyuncu Tolga Karel cephesinden bayramda müjdeli haber geldi. Amerika’ya yerleştikten sonra oyunculuğu bırakıp TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, menajeri Tümay Özokur’a bayram sürprizi yaparak fotoğraf yolladı ve ünlü oyuncu yeniden baba olacağının müjdesini verdi.

Üç erkek bir kız babası olan Tolga Karel’in beşinci bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğu öğrenildi. İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan Tolga Karel, çocukları Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia’nın ardından “Erkek çocuk olursa isim hakkı bende, kız olursa eşim Sarah’ta” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti oyuncularının Zeynep Kartal kostümleriyle Cannes çıkarması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir