1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Özel haber: İhanet ve imam nikahı iddiasına Kadir Doğulu hangi yorumu yaptı?

Dünden beri Kadir Doğulu'nun 7 yıllık eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddiası magazin gündeminin manşetinde... Ünlü oyuncuyu arayıp gündemdeki iddiaları sordum.

Özel haber: İhanet ve imam nikahı iddiasına Kadir Doğulu hangi yorumu yaptı?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu şov dünyasında mutlu evlilikleriyle dikkat çeken oyuncu çiftlerin başında geliyor. 10 yıldır beraber, 7 yıldır da evli olan ikilinin hakkında son yıllarda zaman zaman ihanet iddiası gündeme geliyor. Önceki yıl Doğulu’nun “Aşkın Tarifi” dizisindeki partneriyle adı anılmış, hatta hamile olan partneriyle imam nikahı kıydığı iddia edilmişti. Bu söylentilere hiç kulak asmayan çiftle ilgili şimdi eski iddialar yeniden gündemde… Ancak bu kez isimler farklı…

Bayram tatilinde Alaçatı’da yakın arkadaşı Murat Dalkılıç’ın konserini izlemeye giden Kadir Doğulu’nun önce geçen cuma genç bir kadınla Boop Alaçatı adlı mekanda sohbet ederken çekilen görüntüleri yayınlandı, 5 gün sonra sosyal medyada yayılan görüntünün kareleri dondurulup paylaşıldı ve Doğulu’nun Atagül’e ihanet ettiği öne sürüldü. Bugün ise Doğulu’nun ayrıca Alaçatı’da adı daha önce Murat Dalkılıç’la da anılan Sezer Çakır’la samimi şekilde eğlendiği ve üstelik Çakır’la imam nikahıyla evli olduğu da öne sürüldü.

İki gündür sosyal medyanın gündeminden düşmeyen ilk iddiayla ilgili Neslihan Atagül’ün yakın çevresine eşinin görüntüleri için “Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma” dediği ve ihanet söylentisini önemsemediği öğrenildi. Bugün ihanet iddiasına bir de imam nikahı iddiası eklenince Kadir Doğulu’yu aradım ve sosyal medyayı sallayan iddiaların kendilerini nasıl etkilediğini sordum.

Eşi Neslihan Atagül’le yakın bir dostunu ziyarete gittiklerini belirten Kadir Doğulu sosyal medyayı çok fazla takip etmediğini belirtti ve “Sosyal medya ilgi alanım değil” dedi. Alaçatı Boop’ta sohbet ettiği genç kadınla ilgili görüntülere “Ben bu görüntüleri bu şekilde yayan kişinin benimle yakınlaşmak isteyen ama yakınlaşamayınca da bu şekilde davranan bir kişi olduğunu düşünüyorum. O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum. Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım. Bunun yerinin ve zamanının da bir önemi yok” diye konuştu.

İmam nikahı iddiasına ise kahkahalarla gülen Doğulu “Benim Neslihan’dan başka imam nikahlı eşim yok” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nde karar çıktı. Dizi cuma günü yayında…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir