1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Okan Bayülgen'den sevgilisi Selin Atasoy'a destek

Okan Bayülgen’den sevgilisi Selin Atasoy’a destek

Okan Bayülgen son dönemde yeni saç modeliyle gündemde…  Saçlarını Richard ve seneye yapmayı planladığı Drakula oyunları için kestirdiği öğrenilen ünlü şovmen sevgilisi Selin Atasoy‘un Cumhuriyet’in 100. yılına özel hazırladığı “Aile Mirası Reçeteler” projesine destek verdi. Türkiye’nin dört bir yanından farklı ailelerden miras kalan çok sayıda geleneksel hamur işi tarifi ve ailelerin hikâyesinin dijital bir platformda toplanıp paylaşıma açılacağı projenin danışmanlığını ise Sahrap Soysal yaptı.

Tanıtım toplantısına katılan Okan Bayülgen, projenin mimarı olan sevgili Selin Atasoy ve danışmanı Sahrap Soysal‘la beraber kameralara poz verdi. “Lezzet Göçünün İzinde… Aile Mirası Reçeteler” projesi; İstanbul’dan Erzurum’a, Trabzon’dan Gaziantep’e, Adana’dan İzmir’e, Van’dan Sinop’a, Adıyaman’dan Gümüşhane’ye uzanan bir yolculuğa çıkarak Türkiye’nin kadim yemek kültürünü ve zengin lezzet mirasını günümüzle buluşturacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Okan Bayülgen’den sevgilisi Selin Atasoy’a destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir