1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Oğuzhan Uğur "Gain"in yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı

Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, temmuz ayında yönetim kurulu üyesi olduğu Gain'deki görevinden ayrıldığını açıkladı.

Oğuzhan Uğur “Gain”in yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldı

Oğuzhan Uğur geçen aylarda Rams Grup tarafından satın alınan ünlü dijital platform Gain’in yönetim kurulu üyesi olduğunu açıklamıştı. Uğur, bu akşam da yönetim kurulu görevinden ayrıldığını duyurdu.

Oğuzhan Uğur, yaptığı açıkalamada “GAIN muazzam projelerle geliyor. Ben de epey kafa patlatıyorum yeni projelere. Ancak bu yönetim kurulu meselesi aşırı havalı olsa da beni pek yordu. Onca proje olunca haliyle toplantılar toplantılar. GAIN için hazırladığım programlara yoğunlaşmak için yönetim kurulundan bugün affımı istedim. Akrabalar falan ortak oldum sanıyor kanala yönetim kurulunu duyunca, tüm kuzenlere başrol istiyorlar. Böyle olmaz. Ben GAIN’e içerik üreten bir çalışanım. Torpil olmaz, döverler beni. Teşekkürler Mevzular Açık Mikrofon 100. Yıl Salı günü kayda giriyor” cümlelerine yer verdi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir