1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Nesrin Cavadzade'nin videosu eşi hamile olan Bora Akkaş'ı üzdü: Eşimden özür dilerim

Nesrin Cavadzade'nin Uraz Kaygılaroğlu'nun yaş günü nedeniyle geçen yıl çekilen videoyu yayınlanması krize neden oldu.

Nesrin Cavadzade’nin videosu eşi hamile olan Bora Akkaş’ı çok üzdü: Eşimden özür dilerim

Nesrin Cavadzade dün Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşlarıyla eğlence ortamında çekilen bir videoyu paylaşarak Uraz Kaygılaroğlu‘nun 36. gününü kutlamıştı. Videoda Cavadzade’nin göğsüne para takan Bora Akkaş, gelen yorumlar ve hamile eşi Oben Akkaş‘ın yaşanan duruma üzülmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

“Nesrin, Uraz’ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş… Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümünden anlaşılmıyor olabilir ama aramızdaki bir şakaydı.

Yoksa Nesrin’e para takmak benim ne haddime… Videonun çekildiği tarih, oturduğunuz masa arkadaşlığımız ve bu olayın başından sonunda ne olduğu görülmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan bir şeyi anlıyorum…

Bunun eşimin doğumuna da bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin bir mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz’ın doğum günü olmalıydı. Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben’den özür dilerim. Bu konu üzerinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Dolunay Soysert’in yeni dizi projesi belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir