1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Neslihan Atagül Amerika yolcusu

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül yarın Amerika’ya uçacak ve Miami Beach’teki Temple House’da düzenlenecek çok özel bir etkinliğe katılacak. 

Neslihan Atagül Amerika yolcusu   

Neslihan Atagül 22 Ocak’ta Miami’de düzenlenecek olan Türk Drama Gala gecesine katılmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu yarın Amerika’ya uçacak. Miami Beach’teki Temple House’da yapılacak gece Türk dizilerinin Latin Amerika’ya satışının 10. Yılı şerefine düzenleniyor.

Amerika’da sektörün önde gelen isimlerini buluşturacak etkinliğin onur konukları arasında yer alacak olan Atagül, ülkede bir hafta kalacak. “Ahh Belinda” filminin hemen ardından son olarak eşi Kadir Doğulu’yla “Gecenin Ucunda” dizisinde başrol oynayan ve ayrıca yapımcılık alanında da adından söz ettiren Atagül, gelen dizi ve film projelerini değerlendirmeye devam ediyor. Güzel oyuncunun netleşen yeni bir projesi henüz yok.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nde Kıvılcım ve Ömer aşkında flaş gelişme… Diziyle ilgili yeni tüyolar

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir