1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Nefise Karatay'a Tamer Karadağlı tepkisi: Hangi başarı?

Nefise Karatay dün gece Cumhurbaşkanı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan "Serhat" dizisindeki partneri Tamer Karadağlı'yı sosyal medyadan tebrik etti.

Nefise Karatay’a Tamer Karadağlı tepkisi: Hangi başarı?

Tamer Karadağlı‘nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan yeni atama kararına göre Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olmasının yankıları sürüyor. Karadağlı’nın TRT’nin dijital platformu tabii’de yayınlanan, aynı zamanda yapım ortağı olduğu “Serhat” dizisindeki partneri Nefise Karatay da ünlü aktörü tebrik etti. Karatay “Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevini yürekten kutluyorum! Her işinde olduğu gibi bu işinde de en iyisini yapacağına eminim. Yolun açık olsun! Daha nice başarılara Tamerciğim👏🏻👏🏻👏🏻” mesajını yayınladı.

Nefise Karatay’ın mesajının altına ” Hangi işler onlar!”, “Hangi başarı?”, “23 yıldır oynadığı tiyatro oyunu sayısı 2…. Mezun olduğu yıldan bu yana oynadığı tiyatro oyunu sayısı 7…. Yönettiği oyun sayısı 0 olan birinden bahsediyorsunuz. Başarısı iki dizi karakteri olan bababa diye maçoluk taslayan kişiyi mi?” şeklinde tepkiler geldi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tarık Emir Tekin “Yalı Çapkını”nda
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir