1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu

Kuşadası'ndaki yazlığında tatil yapan Nebahat Çehre yaşam enerjisi ve güzelliğiyle büyülemeye devam ediyor.

Nebahat Çehre bikinili görüntüsüyle yıllara meydan okudu

Nebahat Çehre bayram tatilini Kuşadası’nda geçiriyor. Plaja inen Çehre, güneşin tadını çıkardı. Güzellik uzmanı Özlem Posbaşoğlu‘nun zayıflama ve bölgesel incelme teknikleriyle 1.5 ayda 7 cm zayıflayan Çehre, yine görenleri kendisine hayran bıraktı.

Öte yandan Nebahat Çehre, Show TV’nin Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu’nun sorularını yanıtları. Sayısız film ve yeni dönemde dizi yapmasına rağmen oyunculuktan para kazanamadığını söyleyen Nebahat Çehre, “Türk sinemasının içine girdiği bir dönemde biz oyuncular o furyanın içinde olamazdık. O dönem benim gibi pek çok isim sahneye çıktı. Ben şanslıydım, çünkü sesim vardı. Büklüm Büklüm şarkım haftalarda liste başında kalmıştı. Parayı sahnede gördüm. Evimi de arabamı da bu dönemde kazandım. Hatta eski eşimden dolayı iş verilmeyen bir dönem benim bu paralar yaşattı” dedi.

“Bihter” filminde Firdevs karakterini Hande Ataizi’nin oynayacak olmasını yorumlayan Nebahat Çehre, “Başarılı olacağını düşünüyorum” derken Aşk-ı Memnu’nun dizi olarak ancak 25-30 yıl sonra çekilebileceğini dile getirdi. Firdevs karakteri herkesin kolay kolay taşımayacağını söyleyen Nebahat Çehre, “Gençler bile dizinin en akıllı sizdiniz” diyordu” yorumunu yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Serenay Sarıkaya avukat cüppesiyle KGKG setinden ilk fotoğrafı yayınladı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir