1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Murat Yıldırım ile İman Elbani çiftinin bebeği Miray için Fas düğünü

"Teşkilat" dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani Fas'ta kızları Miray için düzenlenen geleneksel törendeki görüntülerini paylaştı.

Murat Yıldırım ile İman Elbani çiftinin bebeği Miray için Fas düğünü

Murat Yıldırım geçen ekim ayında kızı Miray’ı kucağına almış ve yaşadığı büyük mutluluğu sosyal medya sayfasından paylaşmıştı. Başrolünü oynadığı “Teşkilat” dizisinin sezon finali çekimlerini tamamlayan Yıdırım, eşi İman Elbani‘nin ülkesi Fas’a gitti. Ünlü oyuncu eşiyle kızı Miray için düzenlenen geleneksel Fas düğününe katıldı.

Geçen günlerde karşılaştığı muhabirlere “Baba olmak dünyanın en güzel hislerinden biri. Bu duyguyu anlatmak için ne desem az gelir. Kız çocuğu olduğu için aramızda ayrı bir duygusal bağ oldu” diyen Murat Yıldırım, taç takıp geleneksel kıyafetler giyen eşi İman Elbani’yle geleneklere uygun bir düğün yaptı. Bu özel anları Fas medyası da yakından takip etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Barış Arduç’tan eşi Gupse Özay’a aşk ilanı: Karıma aşığım

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir