1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Miray Daner'den yeni aşk bombası

Miray Daner Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu'yla flört etmeye başladı.

Miray Daner’den yeni aşk bombası

Miray Daner, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin‘den geçen haftalarda ayrılmıştı. Geçen hafta meslektaşı Cihan Şimşek’in düğününe katılan Daner, bayram tatili nedeniyle Bodrum’a gitti. Güzel oyuncunun tatilde yeni sevgilisi Ata Caner Çerçioğlu‘yla beraber görülmesi yeni başlayan beraberliğini gün yüzüne çıkardı.

Ata Caner Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu‘nun oğlu… Geçmişte Tren Beach Club’ın işletmecisiliğini de yapan ve Ezgi Mola‘nın eşi Mustafa Aksakallı‘nın da arkadaşı olan Çerçioğlu ile Miray Daner‘in ilişkisinin flört aşamasında olduğu öğrenildi.

Ata Caner Çerçioğlu kimdir?

CHP‘li Özlem Çerçioğlu‘nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu, 12 Ağustos 1992’de doğumlu… Annesi Özlem Çerçioğlu, TBMM üyesi olduğu için ilkokul eğitimine kadar Ankara’da kaldı. İlkokuldan sonra Aydın’a döndü ve Aydın Anadolu Lisesi’ne gitti. İzmir Ekonomi Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü eğitimini almaya hak kazandı. Her yaz tatilini JANTSA’ da geçirenÇerçioğlu,  jant imalatının pratik tarafını öğrendi. Üniversiteden mezun olduktan sonra ABD’ye taşındı ve MIM’ de (Manhattan Institue of Management) master programına katıldı. Mart 2018’de JANTSA’nın Satış ve Pazarlama ekibine katıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent Şakrak kendisini Saddam Hüseyin’e benzetti

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir