1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mesut Akusta kaza geçirdi, araba parmaklarını ezdi

Yürek Çıkmazı dizisinin Yılmaz'ı Mesut Akusta kaza geçirdi.

Mesut Akusta kaza geçirdi, araba parmaklarını ezdi

Mesut Akusta’nın başına yine talihsiz bir olay geldi. Teşkilat dizisinde oynarken evde beyin kanaması geçiren ve ölümden dönen usta aktör uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Bu sezon Gold Film’in “Yürek Çıkmazı” dizisinde başrol oynayan Akusta yine talihsiz bir olay yaşadı. Çekimler sırasında dişi yerinden çıkan oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi.

Akusta araçtan indikten sonra dengesini kaybedip düştü. Arabayı kullanan şoför arkaya bakmadan hareket etti ve yere düşen oyuncunun parmaklarını ezdi. Acılar içinde kıvranan oyuncunun 3 parmağının kırıldı. Akusta’nın tedavisi yapıldıktan sonra parmakları alçıya alındı ve işinin başında döndü. Sağlık sorununa rağmen işini hiç aksatmayan ünlü oyuncu dizide birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kerem Bebek geldi… Fahriye Evcen 2. kez anne oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir