1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Flaş transfer... Ahu Sungur'lu "Bir Şansım Olsa" kanal değiştirdi

Ahu Sungur'un sunduğu BBO Yapım'ın hafta sonu reytinglerine damga vuran programı "Bir Şansım Olsa" transfer oldu.

Flaş transfer… Ahu Sungur’lu “Bir Şansım Olsa” kanal değiştirdi

Bir Şansım Olsa programı artık yeni kanalında seyirciyle buluşacak. Yayınlandığı günden itibaren reyting başarısıyla adından söz ettiren ve Türkiye dışında iki ülkeye de satışı gerçekleşen “Bir Şansım Olsa” Star TV’de seyirciyle buluşacak. Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği, “Bir Şansım Olsa” cumartesi günü ilk bölümüyle Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

Sunuculuğunu başarılı oyuncu Ahu Sungur’un üstlendiği ‘Bir Şansım Olsa’, yaşamdan etkileyici hikayeleri seyirciyle buluşturuyor. Pişmanlık duyanların, ikinci bir şans isteyenlerin başvurduğu, ‘keşke’lerine çözüm aradığı bir program olma özelliğini taşıyan Bir Şansım Olsa’da “Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?” sorusuna cevap arıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece düğünü öncesi “Yasak Elma”da evlilik provası yapıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir