1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mert Yazıcıoğlu'ndan Pınar Deniz'e Altın Kelebek Göndermesi

Mert Yazıcıoğlu, Pınar Deniz'in Altın Kelebek Ödül Töreni'ndeki konuşmasını ti'ye aldı.

Mert Yazıcıoğlu’ndan Pınar Deniz’e Altın Kelebek Göndermesi

Mert Yazıcıoğlu Dayı Şov’a konuk oldu. Dayı sözü Altın Kelebek Ödülleri’ne getirdi ve gecede Yargı dizisindeki oyunculuğuyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alan Pınar Deniz’in “Benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım’ dedim ve tam bu duygu beni şu an oyuncu yaptı” diyen Pınar Deniz’in sözlerinden yola çıkarak oyunculuğu dünyayı kurtarmak için mi yaptığı sorusuna Mert Yazıcıoğlu “Kendimizi kurtarmak için yapıyoruz” yorumunu yaptı.

Aşk 101’in ardından Darmaduman’da yeniden bir öğrenci rolünü oynayan Mert Yazıcıoğlu, Dayı’nın kendisine bu konuda takılmasının ardından 30 yaşında olduğunu söyleyerek, “Son gençlik işim, jübilemi yapıyorum” açıklamasını yaptı.

Oyun oynamaya merakıyla tanınan Mert Yazıcıoğlu Hızlı Sorular bölümünde, “Bir daha oyun oynayamamak mı, Afra’yı bir daha görememek mi?” şeklindeki soru üzerine, “Düşünmeme gerek yok. Tabii ki, bir daha oyun oynayamamak” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Hacıoğlu’nun yeni filmi 49’dan ilk tanıtım geldi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir