1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mert Yazıcıoğlu, ameliyat olan sevgilisi Dilan Çiçek Deniz'in başından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in hafta sonu omzuna platin takıldı.

Mert Yazıcıoğlu, ameliyat olan sevgilisi Dilan Çiçek Deniz’in başından ayrılmadı

Mert Yazıcıoğlu ile Dilan Çiçek Deniz çifti geçen cumartesi Fulya Acıbadem Hastanesi’ndeydi. 15 yaşından beri zaman zaman çıkan omzuyla ilgili sorun yaşayan Dilan Çiçek Deniz, birkaç ay önce yine aynı durumla karşı karşıya kaldı. Başarılı oyuncu özellikle “Amadeus” oyunu sırasında zorluk yaşıyordu. Doktorlar “Acil ameliyat” deyince güzel oyuncu hafta sonu hastanenin yolunu tuttu ve ameliyat masasına yattı.

Omzuna destek platini takılan Dilan Çiçek Deniz, 3 hafta dinlenecek. Bu arada fizik tedavi görecek olan ünlü oyuncu kısa süre sonra tekrar çalışma hayatına geri dönecek. Mert Yazıcıoğlu hastanede sevgilisini hiç yalnız bırakmadı, ameliyat öncesi ona moral verdi. İlk gece hastanede Dilan Çiçek Deniz’in yanında kalan Yazıcıoğlu, pazar günü ise yerini ünlü oyuncunun annesine bıraktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Funda Eryiğit doğum öncesi objektif karşısında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir