1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mert Ramazan Demir'in reklam filminde partneri var mı?

"Yalı Çapkını" dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Mert Ramazan Demir, ilk kez bir reklam filmi için kamera karşısına geçiyor.

Mert Ramazan Demir’in reklam filminde partneri var mı?

Mert Ramazan Demir, Dimes markasının reklam yüzü olmuş ve kariyerinin ilk büyük reklam kampanyası için el sıkışmıştı.  Markayla bir yıllık anlaşma yapan yakışıklı oyuncu bugün başlayan çekimler için kamera karşısına geçti. Dimes’in CEO’su Ozan Diren de heyecan yaratan kampanyayı sloganı olan “Göründüğünden Daha Fazlası” etiketiyle “Hadi başlıyoruz arkadaşlar, eminim birlikte harika bir sene geçireceğiz” mesajıyla duyurdu.

Öte yandan yeni bir değişiklik olmazsa haziran ayında yayınlanması planlanan reklam filminde Demir’in partnerinin olup olmayacağı da merak konusuydu. Edinilen bilgiye göre Mert Ramazan Demir, reklam filminde tek başına rol alıyor. Kampanyanın başka reklamlarının da olacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tarkan’ın eşinin sandık başındaki görüntüsü merak uyandırdı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir