1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

“Bir Zamanlar Çukurova”nın Çetin’i Aras Şenol İtalya’nın Survivor’ında yarışıyor

Tims&B’nin fenomen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova”yla İtalya’da çok sevilen oyunculardan Aras Şenol, yepyeni bir maceraya başladı.

“Bir Zamanlar Çukurova”nın Çetin’i Aras Şenol İtalya’nın Survivor’ında yarışıyor

Can Yaman başta olmak üzere Türk oyuncular İtalya’da fırtına gibi esmeye devam ediyor. Terra Amara adıyla Canale 5’te yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin Çetin’i Aras Şenol, İtalya’nın Survivor’ı “L’isola dei Famosi”de yarışmaya başladı. Başarılı oyuncu, 8 Nisan Pazartesi gününden itibaren Canal5’te başlayan yarışma için çok sıkı bir hazırlık yaptı.

İyi derece İngilizce bilen, bir yıldır İtalyanca eğitim alan ve aynı zamanda milli yüzücü olan Aras Şenol, “Çok çalıştım. Haftanın beş günü spor salonuna gidiyorum. Günde bir kez yemek yerdim. Gece geç saatlere kadar her gün İtalyanca çalıştım. Hala çalışıyorum. Destekleyen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Mustafa Üstündağ’ın 1600 TL’lik telefonu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir