1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İki usta oyuncu Meral Çetinkaya ile Genco Erkal “Zavallılar” filmini izledi

İki dev oyuncu Meral Çetinkaya ile Genco Erkal, Nişantaşı City’s’in sinema katında buluştu.

İki usta oyuncu Meral Çetinkaya ile Genco Erkal “Zavallılar” filmini izledi

Meral Çetinkaya ve Genco Erkal Nişantaşı’nda bir araya geldi. Sinema, dizi ve tiyatro dünyasına büyük emekleri olan iki usta oyuncu AVM’nin sinema katında buluştu ve beraber “Zavallılar” filmini izledi. Özellikle efsane dizi Bizimkiler’de ‘Ayla Hanım’ karakteriyle hafızalara kazınan Çetinkaya, “Dünya’ya barış gelsin. Her şey çok kötü” dedi.

 “Bizimkiler” dizisinin köşe taşı işlerden biri olduğunu söyleyen Çetinkaya, “Bizimkiler çok değerli bir işti. İyi bir oyuncu kadrosundan oluşan. Köşe taşı işlerden biri oldu. Tekrardan çekilirse o dönem gibi olur mu bilemem ama benim için özel bir yeri var. Tüm vefat edenlere rahmet diliyorum” diye konuştu. Zavallılar filmi için iki bilet alan Meral Çetinkaya, devletin 60 yaş üstü vatandaşlara uyguladığı yüzde 30 indirimden faydalandı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar’lı “Bahar” dizisi reytinglerde uçtu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir