1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mehmet Aslantuğ'dan yeni aşk açıklaması

Arzum Onan'la anlaşmalı olarak boşanan Ünlü aktör Mehmet Aslantuğ'un iş insanı Gözde Akpınar'la aşk yaşadığı iddia edildi.

Mehmet Aslantuğ’dan yeni aşk açıklaması: Hiç bir araya gelmedik

Mehmet Aslantuğ geçen ay sonunda 27 yıllık eşi Arzum Onan‘la tek celsede boşanmış ve Beykoz Adliyesi‘ndeki duruşmaya Onan‘la el ele gelmesi çok konuşulmuştu. Boşanmanın üzerinden iki hafta geçti. Bugün ünlü aktörün Gain‘in eski sahibi Gözde Akpınar’la aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Telefonla ulaştığım Mehmet Aslantuğ, Gözde Akpınar‘la ilgili soruya “Hiç bir araya gelmedik. Hiç tanımadığım insanlarla da bazı söylentiler çıkarılıyor. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum” dedi. Gözde Akpınar’ın da Aslantuğ’la tanışmadığı, avukatıyla tekzip yayınlatmak için harekete geçtiği belirtildi. Tarafların açıklamaları bu yönde olduğu için aşk haberinin nasıl ve neden ortaya çıktığı merak konusu oldu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba gelişme… Özgü Namal 9 yıl sonra setlere dönüyor… İşte o proje…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir