1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Mahmut Kırmızıgül babasının 'Sevdalıyım' klibini taklit ederse

Mahmut Kırmızıgül babası Mahsun Kırmızıgül'ün "Sevdalıyım" şarkısının klibini Melisa Döngel'le beraber canlandırdı.

Mahmut Kırmızıgül babasının ‘Sevdalıyım’ klibini taklit ederse

Mahsun Kırmızıgül’ün merakla beklenen filmi “Prestij Meselesi” 3 Şubat’ta vizyona girecek. Afiş tasarımını Emrah Yücel’in yaptığı filmde Mahsun Kırmızıgül’ü oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandırdı. Filmin kamera arkasında renkli anlar yaşandı. Kırmızıgül babasının “Sevdalıyım” şarkısının klibini canlandırdı.

Mahmut Kırmızıgül’e filmde Şinasi’nin (Eser Yenenler) sevgilisine hayat veren Melisa Döngel eşlik etti. Döngel, Emine Ün’ün klipteki rolünü canlandırdı.

Öte yandan dev bütçeli “Prestij Meselesi” filminin oyuncu kadrosunda; Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül,Onur Gözeten, Ali Erkin, Ece Yaşar, Ali Sürmeli,Bülent Emrah Parlak, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Levent Sülün, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Murat Han, Necmi Yapıcı, Defne Samyeli, Barış Murat Yağcı, Nursel Köse ve Zafer Ergin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
O Kız dizisinden ‘Kuş Uçuşu’na flaş transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir