1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kutsi'ye eşi Sibel Ülker'den boşanma davası... Duruşma 3 Temmuz'da

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi, 2021'in mart ayında evlendiği Sibel Ülker'le boşanıyor.

Kutsi’ye eşi Sibel Ülker’den boşanma davası… Duruşma 3 Temmuz’da

Kutsi Gaziantep’te çekilen “Benim Adım Melek” dizisinde çocuk oyuncu Poyraz’ın annesi Sibel Ülker‘le sevgili olmuş, bu ilişki 2021’in mart ayınde nikah masasına taşınmıştı. Geçen yıl Sibel Ülker sosyal medya sayfasından kadına şiddetle ilgili bir paylaşım yapmış, ardından paylaşımının yanlış anlaşıldığını açıklamıştı. Son gelen bilgi ise Sibel Ülker‘in Kutsi’ye “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” iddiasıyla boşanma davası açtığı yönünde…

Dava 3 Temmuz’da İstanbul Anadolu 16. Aile Mahkemesi‘nde görülecek. Dava dosyasında Sibel Ülker‘in 2,5 yıllık evliliğine dair psikolojil şiddet dahil çok ciddi iddiaları var. 19 Haziran’da ekrana gelecek “Üvey Anne” dizisinde başrol oynayan Kutsi‘nin geçen günlerde eşi yokken tüm eşyalarını toplayıp Maltepe‘deki evden tasını tarağını toplayıp ayrıldığı ortaya çıktı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman dev isimlerle aynı filmde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir