1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kutsi'den eşi Sibel Ülker'in açtığı boşanma davasıyla ilgili flaş hamle

2,5 yıllık eşi Sibel Ülker'in açtığı boşanma davasının ardından sessizliğini koruyan ünlü şarkıcı Kutsi'den flaş bir atak geldi.

Kutsi’den eşi Sibel Ülker’in açtığı boşanma davasıyla ilgili flaş hamle

Kutsi‘ye 2,5 yıllık eşi Sibel Ülker Anadolu Adliyesi 16. Aile Mahkemesi‘ne boşanma davası açmıştı. Kutsi ise boşanma davası hakkında sessizliğini korumuştu. Ünlü şarkıcının davayla ilgili içeriklerin basında yer almasını istemediği için mahkemeden gizlilik kararı aldırdığı öğrenildi.

Kutsi, Gaziantep’te çekilen “Benim Adım Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz’ın annesi Sibel Ülker’le beraberliğini 2021’in mart ayında nikah masasına taşınmıştı. Geçen yıl Sibel Ülker sosyal medya sayfasından kadına şiddetle ilgili bir paylaşım yapmış, ardından paylaşımının yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Yanık Ülke” dizisine Ateş Kuşları’ndan transfer

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir