1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

“Kuruluş Osman”ın Orhan’ı Emre Bey’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde anlamlı reklam

Cumhuriyet’in ilk erkek hazır giyim markası olan Hatemoğlu, “Dünya Kadınlar Günü”nde reklam yüzü Emre Bey’le ses getiren bir reklam filmiyle 2024 ilkbahar yaz kampanyasını tanıttı.

“Kuruluş Osman”ın Orhan’ı Emre Bey’den Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde anlamlı reklam

“Kuruluş Osman” dizisinin başarılı yıldızı Emre Bey’in reklam yüzü olduğu Hatemoğlu’ndan Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı reklam filmi geldi. 1924 yılında kurulan ve Cumhuriyet’in ilk erkek hazır giyim markası olan Hatemoğlu, “Dünya Kadınlar Günü”nde ses getiren bir reklam filmiyle 2024 ilkbahar yaz kampanyasını tanıttı.

“Erkeğe içinden gelen her şey yakışır. Yeter ki centilmen olsun” sloganıyla yayınlanan reklamda marka 100 yıllık deneyimini geçmişten günümüze erkeğe bakışın değiştiğinin altını çiziyor ve alışılmış erkek kalıbını neşeli bir tavırla bozuyor. Reklam filminde erkeğe asıl yakışanın centilmenlik olduğunun hayatın içinden mutlu karelerle anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Tuba Büyüküstün’den Demet Evgar’a: Bayılıyorum

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir