1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kuruluş Osman'ın İsmihan Sultan'ı Deniz Barut'a yönetmen sevgilisinden romantik kutlama

Kuruluş Osman'ın İsmihan Sultan'ı Deniz Barut doğum gününde uğruna eşinden boşandığı yönetmen sevgilisi Yüksel Aksu'yla beraber ilk kez fotoğraf paylaştı.

Kuruluş Osman’ın İsmihan Sultan’ı Deniz Barut’a yönetmen sevgilisinden romantik kutlama

“Kuruluş Osman”ın İsmihan Sultan’ı Deniz Barut, dün gece 40. yaş gününü kutladı. Barut kutlamada yönetmen sevgilisi Yüksel Aksu ve Engin Benli’nin de aralarında olduğu yakın dostlarıyla bir araya geldi.

Yüksel Aksu dün gece güzel oyuncuyla fotoğrafını kalp emojisiyle yayınladı. Deniz Barut da aynı paylaşımı repost etti. Böylece ikili uzun süredir devam eden beraberlikleriyle ilgili ilk kez paylaşım yapmış oldular. Deniz Barut, “Avlu” dizisinin setinde yakınlaştığı Yüksel Aksu’yla aşık olup 2 çocuğunun babası ünlü yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu’ndan boşanmıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisinde anne ve babasına kim hayat verecek?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir