1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kolpaçino 4’ün yıldızı Özgür Özgülgün’den yeni çocuk kitabı

Son olarak izlenme rekoru kıran Kolpaçino 4.4’lük filminde seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Özgür Özgülgün’ün çocuk kitabı “Cesur Sivrisineğin Dostluğu” kitabı raflarda yerini aldı.

Kolpaçino 4’ün yıldızı Özgür Özgülgün’den yeni çocuk kitabı

Kolpaçino 4.4’lük filmiyle seyirciyi güldüren ünlü oyuncu Özgür Özgülgün’ün 10 parmağında 10 marifet var. Sevilen oyuncu yazarlık yönüyle de tanınıyor. Çok sayıda basılmış eseri olan Özgülgün’ün son olarak “Cesur Sivrisineğin Dostluğu” adlı çocuk kitabı raflarda yerini aldı. Ünlü oyuncunun 24 sayfalık yeni çocuk kitabı Okuryazar Yayınevi’nden yayınlandı.
Yakında “Kutsal Damacana” serisinin yeni filmine başlayacak olan Özgülgün 4 haftada 1 milyon 764 bin 402 seyirciye ulaşan Şafak Sezer imzalı son filmi Kolpaçino 4.4’lük’te eski eşi Buket Dereoğlu’yla kamera karşısına geçmişti.

thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Kara Ağaç Destanı’nın yayın tarihi belli oldu  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir