1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Leyla ile Mecnun ekibini kahreden ölüm... Köksal Engür ambulansta vefat etti

Leyla ile Mecnun dizisinin Aksakallı dedesi Köksal Engür vefat etti.

Leyla ile Mecnun ekibini kahreden ölüm… Köksal Engür ambulansta vefat etti

Köksal Engür aramızdan ayrıldı. Leyla ile Mecnun dizisinin usta oyuncusu Köksal Engür 76 yaşında vefat etti. Acı haberi Engür’ün rol arkadaşı Cengiz Bozkurt duyurdu.

Cengiz Bozkurt twitter sayfasından “Köksal Engür abimizi böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle kaybettik. Cenazesine dair açıklamayı yarın yapacağız. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun” açıklamasını yayınladı. Son olarak “Leyla ile Mecnun” dizinin 4. sezonunda rol alan usta oyuncu rahatsızlanınca Göztepe Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansta yaşam fonksiyonlarını kaybeden Engür, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü oyuncunun Karacaahmet Mezarlığı’nda son yolculuğuna defnedileceği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dilan Çiçek Deniz ve Kubilay Aka aynı markanın reklam yüzü oldu
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir