1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kırmızı çoraplı damat… Alina Boz ile Umut Evirgen’in nikahından ilk kareler

Beş aylık ilişkileri bu akşam nikah masasına taşınacak olan Alina Boz ile Umut Evirgen’in Halas 71 teknesinde kıyılacak niahından ilk kareler paylaşıldı.

Kırmızı çoraplı damat… Alina Boz ile Umut Evirgen’in nikahından ilk kareler

Alina Boz ile Umut Evirgen bu akşam Halas 71 adlı teknesinde evleniyor. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in kıyacağı nikahta Özge Özpirinçci’nin yanı sıra Fatih Terim’in de nikah şahidi olacağı öğrenildi. Düğün öncesi çiftin avukat arkadaşı Nail Gönenli teknede damat ve gelinin hazırlık pozlarını yayınladı.

Gönenli, Umut Evirgen’in kırmızı çoraplı görüntüsünü “Kırmızı çoraplı damat” ve Alina Boz’un Paris’ten satın aldığı gelinlikli ilk fotoğrafını da “Yengem son hazırlıklarda” notuyla yayınladı. Yemeklerini Somer Sivrioğlu’nun hazırladığı düğünün ardından Umut Evirgen’in işlettiği La Boom adlı mekanda after parti düzenlenecek. Çiftin fotoğraflarını çekecek olan yakın dostları usta fotoğrafçı Muhsin Akgün, Burak Yamantürk, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin’in smokinli pozlarını “Hazırız” notuyla yayınladı.

#ımır

thumbnail
Önerilen Yazı
Fatih Terim ile Özge Özpirinçci Alina Boz ve Umut Evirgen’in düğününde şahit olacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir