1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin oy damgasını eline bastı

Yeni filmi “Mavi Mağara” için hazırlık yapan Kerem Bürsin ağır bir grip atlatmış ve kendisinin yaptığı ilk hızlı testte kovid olduğu sonucu çıkmıştı. 

Kerem Bürsin oy mührünü eline bastı

 Kerem Bürsin başrolünü Devrim Özkan’la paylaşacağı “Mavi Mağara”nın çekimlerine başlayacak. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmin salı günü sete çıkması planlanıyor. Bu sabah Beykoz Ted Koleji’nde oyunu kullanan Kerem Bürsin geçen perşembe rahatsızlandığı için filmin serine başlayamamış, kendisinin yaptığı ilk hızlı testte kovid olduğu sonucu çıkmış ancak daha sonra grip atlattığı öğrenilmişti.

Oyunu kullandıktan sonra mührü eline de basan oyuncu çıkışta “Hepimiz için önemli bir gün, hayırlı olsun. Film çekimlerine başlayacağız. Önümüzdeki hafta başlayacak. Yakında zaten haberleri çıkacak. Göreceksiniz ama heyecanlıyım. İlk defa arkadaşım Osman Kaya’yla beraber çekeceğimiz bir filmi çekmek heyecan verici bir şey…” dedi.

Gelen soru üzerine ekranda takip ettiği dizi olmadığını da belirten Kerem Bürsin “Televizyona bakmıyorum iyi bir proje olmadığından dolayı değil, televizyonla aram yok” yorumunu yaptı ve eline bastığı oy mührü hatırlatılınca “İnsanlar oy versin” dedikten sonra uzaklaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aleyna Tilki ve kardeşi sandık başında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir