1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin Malaga Film Festivali’nde

Dünyanın dört bir yanında hayranı olan Kerem Bürsin Malaga Film Festivali’nde onur konuğu olarak ağırlandı. 

Kerem Bürsin Malaga Film Festivali’nde

Kerem Bürsin bu yıl İspanya ve Latin Amerika’da ilk kez canlı olarak yayınlanan Malaga Film Festivali’ne katıldı. Global yüzü olduğu Türk Hava Yolları’nı da temsil eden Bürsin kırmızı halıda sevenlerinin büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. İspanya basınına röportaj da veren yakışıklı oyuncu bu yılın kendisi için çok yoğun geçeceğini açıkladı ve senaryosuna imza attığı “Mavi Mağara” filmi hakkında bilgi verdi ve “Birkaç hafta sonra yazmış olduğum bir filmin çekimine başlıyoruz. Yapımcılığını da yapıyorum oynayacağım da onun için heyecanlıyım. Güzel şeyler olacak diye umuyorum” dedi.

Pazartesi İspanya’dan dönecek olan Kerem Bürsin’in önce eşi Nicole Banderas’la bir araya geldiği yakın dostu Antonio Banderas’lageçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeniden buluşup buluşmadığı merak konusu oldu. Antonio Banderas Kerem Bürsin’in yaş gününü de sosyal medyadan kutlamıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Flaş gelişme… Hazal Kaya ile Çağlar Ertuğrul “Sorgu Odası” dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir