1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Bürsin hakkında çirkin haber

Kerem Bürsin hakkında zaman zaman sosyal medyada yayılan haberler tepki çekiyor.

Kerem Bürsin hakkında çirkin haber

Kerem Bürsin hakkında özellikle yurt dışı seyahatleri sırasında sosyal medyadan yayılan asılsız haberler tepki çekiyor. Geçen haftalarda Miami’de bir etkinliğe katılan Bürsin, daha sonra da Kanada’da ailesiyle hasret giderdi.

Yılbaşını İstanbul’da geçirecek olan yakışıklı oyuncu hakkında sosyal medyada fanlar tarafından Kanada’da kalp krizi geçirdiği yönünde yalan haberler yayılmaya başlandı.

Bu asılsız bilgi bazı habercilerin de DM kutularına da atıldı. Ancak ünlü oyuncunun herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığı öğrenildi. Daha önce yine Kerem Bürsin’in yurt dışı seyahati sırasında da aynı şekilde kaza geçirdiği yönünde asılsız bilgiler yayılmıştı. Bu tarz paylaşımların Bürsin’in Hande Erçel ayrılığı sonrası yapılması ise dikkat çekiyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Aldatmak dizisinde Yusuf Çim’e partner geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir