1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık'tan duygusal mesaj: Annen yok, kimsen yok

Ünlü aktör Kerem Alışık annesi Çolpan İlhan'ı 9. ölüm yıldönümünde duygusal bir paylaşımla andı.

Kerem Alışık’tan duygusal mesaj: Annen yok, kimsen yok
Kerem Alışık 25 Temmuz 2014 yılında vefat eden annesi unutulmaz oyuncu Çolpan İlhan‘ı andı. Annesini çok özleyen ve doğum günü olan 8 Ağustos tarihinde saat 12.00’de Zincirlikuyu’ndaki mezarı başında anacak olan ünlü aktörün yaptığı paylaşım ve altına yazdığı şu not duygulandırdı:
“Tam 9 yıl önce bugün temmuzun kan kırmızı karpuz gibi bıçaklandığı geceydi. ‘Anne’ diye bağırdım uykumda… İki elim iki taş parçası, sığamadım çığlığıma… Sığamadım dağlara… Aslında rüyalara kızmayan bir insandım… Başımı yüreğime vura vura parçaladım. Bugünden tam 9 yıl önceydi, limon renkli bir şafak… Al ışıklı, ak alınlı çolpan yıldızı kayboluvermişti… Nurlu ellerinden öpecek bir gök bırakarak… Şimdi çok kalabalık bir yokluk hali… Annen yok, kimsem yok…”
thumbnail
Önerilen Yazı
Hudutsuz Sevda’ya bir bomba isim daha

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir