1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kerem Alışık, Oscarlı oyuncuyla Sicilya’da buluştu

Kerem Alışık “Nations Awards-Thinkingreen Taormina Ödül Töreni'nde Oscarlı oyuncu F. Murray Abraham'la Sicilya’da bir araya geldi.

Kerem Alışık, Oscarlı oyuncu ile Sicilya’da buluştu

Kerem Alışık, İtalya’da bu yıl 17. kez düzenlenen “Nations Awards-Thinkingreen Taormina Ödül Töreni’ne katıldı. Alışık, başrolleri arasında yer aldığı “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yayınlandığı İtalya’dan ödül aldı. Alışık yine kendisiyle aynı ödülü alan Oscarlı oyuncu F. Murray Abraham ile törenin yapıldığı Sicilya’da bir araya geldi.

İtalya’da “Terra Amara” ismiyle yayınlanan “Bir Zamanlar Çukurova“yla bu ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Alışık, bu yıl 17.’si düzenlenen “Nations Awards-Thinkingreen Taormina” ödül töreninde ödül almak için Sicilya’ya gitti. Taormina’da gerçekleşen ödül töreni öncesinde düzenlenen yemeğe katılan ünlü aktör, gece boyunca İtalyan hayranlarının yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı.

“Amadeus’u sahnede izlemek için sözleştik”

Başarılı oyuncu aynı yemekte Oscarlı oyuncu F. Murray Abraham ile buluştu. İki oyuncu uzun süre sinema ve tiyatro üzerine sohbet etti. Abraham’ı Türkiye’ye davet eden Alışık, “Yabancı bir ülkede böylesi bir sevgi gösterisi insanın gururunu okşuyor. Ayrıca dizilerimizin yurt dışındaki başarısı göğsümüzü kabartıyor. Abraham ile onun Salieri rolü ile Oscar aldığı Amadeus üzerine sohbet ettik. Ve kendisiyle İstanbul’da Amadeus’u sahnede izlemek için sözleştik” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yönetmeni değişen “Yeşil Deniz Milenyum” dizisinin 2. sezonuna flaş isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir