1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kenan Doğulu’nun Yeşil Kart'ı iptal edildi, Beren Saat Amerika’ya tek gitti

Pop müziğin dev isimlerinden Kenan Doğulu albüm çıkarmaya hazırlanan eşi Beren Saat’in Los Angeles’taki klip çekimine Yeşil Kart'ı iptal edildiği için gidemedi.

Kenan Doğulu’nun Yeşil Kart’ı iptal edildi, Beren Saat Amerika’ya tek gitti

Kenan Doğulu pazartesi akşamı düzenlenen GQ Men Of The Year Ödül Töreni’ne tek başına katılmış, “Sizi yalnız gördük” diyen muhabirlere “Beren çok güzel bir proje için yurt dışında… Sürprizi kaçırmak istemiyorum. Ben de bugün ödülü teslim edip stüdyoma döneceğim” demişti. Beren Saat’in kendisinin yazıp bestelediği şarkılardan oluşan albümünün ilk klibini şu günlerde Los Angeles’ta çektiği öğrenildi.

Kenan Doğulu’nun da eşine beraber hazırladıkları albümün klip çekiminde eşlik etmeyi çok istediği ancak Yeşil Kart‘ı iptal edildiği Amerika’ya gidemediği, Saat’in tek başına uçtuğu ortaya çıktı. Amerika’da evi ve müzik şirketi olan Doğulu’nun Yeşil Kart koşullarını yerine getirmediği öğrenildi. Konuyla ilgili gerekli başvuruları yapan ünlü popçu gelecek sonucu bekliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy çiftinin acı günü
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir