1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kenan Doğulu eşi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u kimlere benzetti?

Ünlü müzisyen Kenan Doğulu dizi dünyasının efsane çiftlerinin başında gelen Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u övgü yağmuruna tuttu.

Kenan Doğulu eşi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u kimlere benzetti?

Kenan Doğulu eşi Beren Saat’in film galasına katıldı. Doğulu 13 yıl sonra tekrar aynı projede partner olan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’la ilgili “Çağdaş klasikleri arasına girmiş bir çift benim için Beren ve Kıvanç… Filiz Akın’la Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit’le Tarık Akan gibi… O yüzden o heyecan hepimizde vardı. Uzun mesajlı bir filmde buluşmaları hepimizi mutlu etti… Her şeyden önce Beren’in Bir hayranı olarak beni çok mutlu etti” dedi.

Kenan Doğulu eşiyle beraber bir proje teklifi gelirse değerlendirip değerlendirmeyeceği sorusuna “Ben projeci bir insanım. Güzel bir proje olursa neden olmasın? Heyecanlanırım, oyunculuk yapmak benim için yeni bir heyecan… Ayrıca bizim kendi hikayemiz olursa çok daha heyecanlı olur” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Kaya: Sirkeyle yıkanıp evi sirkeyle siliyorum  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir