1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kenan Doğulu: Beren canım, eşim, sevgilim, en büyük destekçim

GQ ödül töreninde eşi Beren Saat'in duygusal sözleri üzerine ağlayan Kenan Doğulu "O benim canm, eşim sevgilim, en büyük destekçim" dedi.

Kenan Doğulu: Beren canım, eşim, sevgilim, en büyük destekçim

Kenan Doğulu geçen perşembe GQ Ödül Töreni’nde kendisine “Yılın İkonu” ödülünü veren eşi Beren Saat’in “Bizi bir araya getiren o sonsuz olasılıklara teşekkür ederim ve yaş aldıkça seksileşen yılın ikonuna bu ödülü verdiğim için çok mutluyum” şeklindeki sözlerini duyunca gözyaşlarını tutamamıştı.

Dün akşam TEMA Vakfı’nın fidan kampanyasına destek veren Kenan Doğulu eşine olan aşkını bir kez daha dile getirdi ve tv100’ün Magazin Hattı kamerasına şunları söyledi:

“Canım, sevgilim, eşim o kadar güzel şeyler söyledi ki… Duygulanmamak mümkün değildi. Tabii en büyük teşekkürü ona da ediyorum. Aylar süren yolculuklar, seyahatler, turneler, çekimler vesaire… En büyük destekçim her zaman o… Dün akşam da yine kalplerimizi birleştirdi… O yüzden çok mutluyum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Bomba haber… Mehmet Aslantuğ TRT’nin iddialı dizisinde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir