1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

GQ Töreni’nde Şener Şen’in neden arka sırada oturduğu ortaya çıktı

Şener Şen’in dün gece düzenlenen GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödül Töreni’nden arka sırada oturması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

GQ Töreni’nde Şener Şen’in neden arka sırada oturduğu ortaya çıktı

Şener Şen ve Zengin Mutfağı oyun ekibi 14 farklı kategoride ödüllerin sahipleriyle buluştuğu GQ Türkiye Men of the Year 2023 Ödül Töreni’nde ‘Yılın Göz Alıcı Başarı Ödül’üne layık görüldü. Şükrü Özyıldız’ın sunuculuğunu yaptığı gecece Şener Şen’in arka sırada oturması dikkat çekti. Bu durum eleştiri konusu oldu. Ancak mütevazı kimliğiyle dikkat çeken Şener Şen’in kendisinin özellikle arka sırada oturmayı istediği öğrenildi.

Öte yandan 81 yaşındaki Şener Şen’in ödül alırken yaptığı şu konuşma büyük alkış topladı:

“Bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey kötülerin ve güçlülerin her anlamda yaşama hakim olduğu bir dünyada yaşıyor olduğumuz. İyinin, doğrunun, güzelin hakim olacağı bir dünyayı ancak sanata ağırlık vererek yaşayabiliriz…”

thumbnail
Önerilen Yazı
atv’nin flaş “Altın Kafes” kararı, yılbaşında yeni dizi yayınlayacak

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir