1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel hakarete sessiz kalmadı

 Fenomen dizi Kan Çiçekleri’nin başrol oyuncusu Yağmur Yüksel, hakkında hakaret içerikli paylaşım yapanlar hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Kan Çiçekleri’nin Dilan’ı Yağmur Yüksel hakarete sessiz kalmadı

Yağmur Yüksel ikinci sezonunda da ilgiyle izlenen “Kan Çiçekleri” dizisindeki başarısıyla gündemde… Dünyanın dört bir yanında çok sayıda hayranı olan genç yıldızın zaman zaman hakkında yapılan çirkin paylaşımlar ve ağır küfürlü hakaretler de dikkat çekiyordu. Hayranlarının da desteğiyle bu konuda sessiz kalmamaya karar veren Yağmur Yüksel’in avukatı Volkan Alkılıç savcılığa suç duyurusunda bulundu ve şu yazılı açıklamayı yaptı:

 “Son zamanlarda şahsıma yönelik sadece basit şekilde hakaret olarak nitelendirilmeyecek söylem ve sözlere hayretle üzülerek şahit olmaktayım. Bu süreçte kalplerin ne kadar kötüleşebileceğini gördükçe yüzümü iyi kalplere ve sevenlerime çevirdiğimi bilmenizi isterim. Bununla beraber tüm bu hakaretlere karşı avukatın Volkan Alkılıç aracılığıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve mahkemelerimiz nezdinde hukuki girişimlerimizi başlattığımızı tüm bu yapılanların Türk yargıması nezdinde cezasız kalmayacağına inancımla kamuoyuna saygıyla sunarım….”

thumbnail
Önerilen Yazı
İsmail Hacıoğlu Montenegro’dan ev aldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir