1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kadir İnanır Merve Dizdar'ı linç etmeye kalkışanları uyardı: Saygılı olun, ayağa kalkın ve alkışlayın

Kadir İnanır, Cannes'da aldığı ödülle dünya sinema tarihine geçen Merve Dizdar'ı yaptığı konuşma nedeniyle linç etmeye kalkışanlara tepki gösterdi.

Kadir İnanır Merve Dizdar’ı linç etmeye kalkışanları uyardı: Saygılı olun, ayağa kalkın ve alkışlayın

Kadir İnanır, günlerdir Merve Dizdar hakkında yürütülen çirkin karalama kampanyasına sessiz kalmadı. 74 yaşındaki efsane aktör, Cannes Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” alan ilk Türk oyuncu olan Merve Dizdar’ı ve filmin yaratıcısı Nuri Bilge Ceylan’ı tebrik etti ve Dizdar’ın törende yaptığı konuşmayı manipüle eden kitleyi şu sözlerle uyardı:

“Dünyanın en büyük ikinci film festivali olan Cannes Film Festivali’ndeki performansıyla ödül alan Merve Dizdar’ı ve filmin yaratıcılarını yürekten kutluyorum. Kompleksli muhterislere ikazımdır; saygılı olun, ayağa kalkın ve alkışlayın…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Seray Kaya’dan Doğukan Güngör açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir