1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kadir Doğulu'dan sonra Sezer Çakır'dan da imam nikahı açıklaması geldi

Sezer Çakır, Çeşme'de arkadaş grubuyla eğlenirken görüntülendiği Kadir Doğulu'yla imam nikahıyla evli olduğu iddiasıyla ilgili açıklama geldi.

Kadir Doğulu’dan sonra Sezer Çakır’dan da imam nikahı açıklaması geldi

Sezer Çakır’ın 7 yıldır Neslihan Atagül’le evli olan Kadir Doğulu’yla evli olduğu iddia edilmişti. Çeşme Alaçatı’da arkadaş grubuyla eğlendiği ve sarmaş dolaş görüntülendiği Doğulu’yla yakın arkadaş olduklarını belirten Sezer Çakır “Hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri arasında yer alan bir kadın olmadım” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Sosyal medyada birkaç gündür hakkımda ortaya atılan iddiaları çok ciddi almamakla birlikte ailemin ve yakın dostlarının gerçekleri bildikleri için duruma sessiz kalmamak daha da büyütüleceğini söyleyerek gerek Kadir’e gerek ailesine ve Kendi aileme olan saygımdan şu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettim.

Ben bir magazin figürü değilim. Bu sebepten de böyle bir haberin içinde yer almak son derece rahatsız edici… Kadir benim çok sevdiğim bir dostumdur, diğer etrafındaki tüm dostlarım gibi bu çıkan haber tamamen kötü niyetle yapılmış bir senaryodan ibarettir.

Böyle bir şey söz konusu değildir. Ayrıca hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri arasında yer alan bir kadın olmadım. Bu sebepten imam nikahıyla ilgili yapılan haberler trajikomik bir hikâyeden öteye gitmemektedir. Bundan sonra hakkımda yapılacak tüm yalan haber ve yanlış beyanlarla ilgili avukatın takibinde adli süreç başlatacağımı bilmenizi isterim. Son olarak beni tanıyan gazeteci arkadaşların gösterdiği hassasiyete de ayrıca teşekkür ediyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Onur Buldu’nun partneri belli oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir