1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Kaan Yıldırım Londra'daki James Bond partisine katıldı

Kaan Yıldırım James Bond’un 60. yılını kutlamak için Daniel Craig’in katılımıyla Londra’da düzenlenen davete katıldı.

Kaan Yıldırım Londra’daki James Bond partisine katıldı

Kaan Yıldırım çok öneml, bir davette ülkemizi temsil etti. İsviçreli saat üreticisi OMEGA, James Bond’un 60. yılını kutlamak için Daniel Craig’in katılımıyla Londra’da büyüleyici bir davete ev sahipliği yaptı. Geceye dünyanın farklı ülkelerinden tanınmış simaların yanı sıra Türkiye’den de ünlü oyuncu Kaan Yıldırım katıldı.

James Bond serisine olan ilgisiyle de bilinen oyuncu özel üretim Omega saati ile kameraların karşısına geçti.


Ian Fleming romanlarını konu alan ve EON Productions tarafından çekilen 25 James Bond filmi, global sinema tarihinin temelini oluşturuyor. OMEGA saatler, ilk olarak 1995 yapımı GoldenEye filmi için Oscar ödüllü kostüm tasarımcısı Lindy Hemming’in Bond görünümünü bir Seamaster Diver 300M ile tamamlaması sonucu 007 kostümlerinin klasikleşen bir parçası haline geldi.


Bu mirasın ışığında OMEGA, ajan konseptinden ilham alarak davetlilerini gizemli bir lokasyonda James Bond dünyasının dramatik hissini yaşatan bir gecede ağırladı.

Bu özel davette filmlere atıfta bulunan dekorlar ve Q’nun laboratuvarından alıntılar gibi 007’ye ait detaylar eksiksiz düşünülürken, James Bond tarafından filmlerde kullanılan tüm OMEGA saatler özel bir kurgu ile sergilendi. 60. Yıla ithafen üretilen iki adet yeni Seamaster Diver 300M modeli gecenin öne çıkan saatleri oldu.


Londra’da gerçekleşen geceye katılan diğer isimler arasında yapımcı Michael G., içerik yaratıcısı Jacob Rott ve oyuncular Alisha Boe, KJ Apa, Hayley Atwell, Gugu Mbatha-Raw, Will Poulter, Stefano Accorsi ve Lovi Poe yer aldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Demet Evgar ile Emre Karayel’in paylaşımının gizemi çözüldü

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir