1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İspanyolca Semana dergisine röportaj veren Onur Tuna'dan evlilik açıklaması

Onur Tuna İspanya'nın haftalık magazin dergisi Semana'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

İspanyolca Semana dergisine röportaj veren Onur Tuna’dan evlilik açıklaması

Onur Tuna’nın ilk sezonlarında rol aldığı “Yasak Elma” dizisi İspanya’nın ünlü kanalı Antena 3’te her akşam yayınlanıyor. Dizide Alihan karakterine hayat veren Tuna, yakışıklılığı ve yeteneğiyle İspanyol seyircilerin kısa sürede kalbini fethetti. 37 yaşındaki Onur Tuna İspanya’nın haftalık magazin dergisi Semena’ya röportaj verdi.

Keskin mavi gözleriyle dikkat çeken Tuna fiziğinden çok zekası hakkında konuştuğunda kendisini daha iyi hissettiğini belirtti ve “Gözleriniz vücudunuzda tercih ettiğiniz kısımlar mı?” sorusuna “Hayır, fiziğimde en beğendiğim şey gözlerim değil. Vücudumun gerçekten sevdiğim belirli bir kısmı yok ve sevmediğim bir şey de yok. Görünüşüme çok fazla önem vermediğimi söyleyebilirim. Kendime iyi bakmaya, sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya çalışıyorum. Ama her zaman formda olmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Sadece sağlıklı olmaya ve kendime bakmaya çalışıyorum” dedi.

Meslektaşı Yasemin Yazıcı’yla mutlu bir beraberliği olan Onur Tuna “Evlenip çocuk yapmak istiyor musunuz?” sorusuna “Evet, gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ben baba olmak istiyorum ve umarım en kısa zamanda olur” diyerek evlilik planı yaptığının da sinyalini verdi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Berk Hakman TRT Dijital’in hangi yeni dizisinde başrol oynuyor?
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir