1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İsmail Hacıoğlu Montenegro’dan ev aldı

Son olarak “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde efsane müzisyene hayat veren İsmail Hacıoğlu, yatırım amaçlı yurt dışından ev aldı.

İsmail Hacıoğlu Montenegro’dan ev aldı

İsmail Hacıoğlu son haftalarda Anadolu rock müziğinin efsane sanatçısı Cem Karaca’nın hayatını canlandırdığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmindeki performansıyla adından söz ettirmişti. Başarılı aktör aynı zamanda filmin yapım ortaklarından Aytaç Ağdağ’ın Montenegro’daki (Karadağ) Port Of Royals şirketinin yaptığı inşaat projesini gezdi ve kendisine ev aldı.

İsmail Hacıoğlu, İstanbul Havalimanı’ndan uçakla bir saat 10 dakika mesafede olan şehirden aldığı evi yatırım amaçlı kullanacak. İnşaat şirketinin sattığı ve UNESCO Dünya Kültür Mirası alanı olan tarihi Kotor kenti Kumbor Limanı’ndaki evlerin fiyatının yaklaşık 500 bin euro (17 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir