1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Işıl Reçber şüpheli ölümü mahkemeye taşıdı

Işıl Reçber geçen ay traş ettirmek için teslim ettikleri veterinerden cansız bedenini teslim aldıkları Dolly için hukuk savaşı başlattı.

Işıl Reçber şüpheli ölümü mahkemeye taşıdı

Işıl Reçber geçen ay büyük bir şok yaşamış ve gözü gibi baktığı pomeranian ırkı köpeği Dolly‘nin ölümüyle sarsılmıştı. Reçber, yaşadığı büyük üzüntüyü sosyal medya sayfasından paylaşmıştı. Dolly’yi her zaman götürdükleri veterinerdeki çalışanların ayrıldığını öğrenince Beykoz Kavacık’ta el makası yapan başka bir merkeze götürdüklerini belirtmiş ve şunları yazmıştı:

“Bu bebeği banyoda yıkarken şoka nasıl soktunuz? Solunumunu nasıl durdurdunuz, kalp krizi geçirttiniz? Hiçbir sağlık sorunu yokken daha çok gençken… Bunun üstüne yaptığınız yanlışı düzeltmek için bize haber vermeden Dolly’nin doktoru siz değilken, panikle yanlış müdahale ettiniz, izin almadan entübe ettiniz adrenalin, kortizon yaptınız. Saatlerce bizi oyaladınız.

Bana ‘Burnu kanadı kılcal damar’ dediniz. Bir terslik olduğunu anlayınca sordukça herkese bin tane yalan söylediniz. Oraya gelmemizi engellemeye çalıştınız. Gelince de ‘Şimdi kaybettik’ dediniz. Benden önce gelen yakınlarıma çok normalmiş gibi daha önce de bu şekilde yıkanırken ölen köpek olduğunu söyleyip canlı giren minik canımızı cansız verdiniz. Ne bir pişmanlık, ne bir üzüntü, ne de bir özrünüz oldu. ‘Siz nasıl hekimsiniz?’ demeden önce nasıl insansınız? Bir hayatı bitirdiniz. Kadına, hayvana değer vermeyi öğrendiği gün benim ülkem insanı gözüm açık gitmeyecek! Huzurla uyu prenses…”

Işıl Reçber hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirttiği köpeğinin ölümünü yargıya taşıdı. Reçber ailesinin avukatı Nail Gönenli, Veteriner Hekim Mehmet Koç hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulundu. Şikayet kapsamında veteriner kliniğindeki kamera kayıtları istendi. Veterinerin Mehmet Koç’un da ölümle ilgili vereceği ifadenin ardından savcılık dava açılıp açılmayacağına karar verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nur Sürer’den “Aile” dizisinin ardından yeni proje

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir