1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İzmir'deki evi yanan İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama...

İbrahim Tatlıses'in Narlıdere ilçesindeki Folkart Sitesi’nde bulunan evinin de bulunduğu lüks sitedeki yangın korku dolu anlar yaşattı.

İzmir’deki evi yanan İbrahim Tatlıses’ten ilk açıklama…

İbrahim Tatlıses bu akşam İzmir’deki evinin olduğu sitede çıkan yangın haberiyle büyük panik yaşadı. İstanbul’da bulunan ünlü sanatçının İzmir Narlıdere’deki evinin de bulunduğu Folkart Sitesi’nde büyük bir yangın çıktı.  Sitenin alev alev İzmir’in tüm noktalarından görüldü.

 

Tatlıses’in dairesinin olduğu bloğun alevlere teslim olduğu yangında ünlü şarkıcının bazı komşularının can havliyle balkonlardan atladığı öğrenildi. Olay yerine ise çok sayıda ekip sevk edildi. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

İbrahim Tatlıses yangının ardından “Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun. İki gün önce geliyordum izmir’e uçaklarda yer yok diye gelemedim.. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin” açıklamasını yaptı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece ile Buğrahan Tuncer nişanlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir