1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Bihter’de rol alan Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah arasında ateşkes imzalandı

Bugün Prime Video’da seyirciyle buluşan Taff Pictures imzalı “Bihter” filminin başrol oyuncuları Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah arasında sette başlayan gerginlik tatlıya bağlandı.

Bihter’de rol alan Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah arasında ateşkes imzalandı

“Bihter” filmi bugün Prime Video’da seyirciyle buluştu. Filmin galası Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yönettiği filmi Merve Göntem yazdı. Halit Ziya Uşaklıgil’in “Aşk-ı Memnu” eserinden uyarlanan filmin çekimleri sırasında filmin Bihter’i Farah Zeynep Abdullah ile Firdevs Hanım’ı Hande Ataizi’nin gerilim yaşadığı gündeme gelmişti. Galada ikilinin yan yana gelip gelmeyeceği merak konusuydu.

Filmde annesine inat evlilik yapmış, güç peşinde hırslı bir kadına hayat verdiğini belirten Farah Zeynep Abdullah ile Hande Ataizi konuyla ilgili sorular üzerine kameralar önünde sarıldı. Hande Ataizi “Barış sağlandı mı?” sorusu üzerine “Biz küsmedik ki! Galada göreceksiniz zaten dedim…Bu film bana ilk geldiğinde Farah en sevdiğim oyuncu olduğu için mutlu oldum. Biz filmde iti bir ikili olduk. Çok güzel bir şey yaptık. Bu Bihter’in gözünden anlatılan aşk-ı Memnu hikayesi… Bihter’in statükoya karşı günümüzün güçlü kadını temsilen bir çaba içinde olması ve  tekrar tekrar izlenmesinin nedeni güncelliğini koruması…Biz yaratım aşamasında hepimiz gerçekten tartışarak rollerimizi çıkardık. Bu bir kavga değil…” dedi.

Farah Zeynep Abdullah ise sette aralarında yaşanan soğuk savaş kendisine sorulduğunda başta ne diyeceğini şaşırdı ve daha sonra “Ne diyeyim? Ne demem gerekiyor. Hayır, ben anlayamıyorum zaten… Bir şey olmuş da onu anlatmamız gerekiyor” diye konuşunca sözü Hande Ataizi tamamladı ve “Bizim aramızda böyle bir şey olmadı, o sancı içinde güzel bir şey ortaya çıkarırken herkes çok hassas davranıyor. Yani bunu söylemesem buna şunu mu eklesem diye bizim versiyon versiyonu çektiğimiz çok sahneler oldu ve gerçekten çok da bunun faydası oldu bizim için…” şeklinde konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gaddar’ın Gürkan’ı kim oldu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir