1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Feyyaz Şerifoğlu ablasıyla Ajda Pekkan konserinde

Hem oyunculukta, hem de ses sanatçılığı konusundaki başarısıyla adından söz ettiren Feyyaz Şerifoğlu, Ankara'da ablasıyla Ajda Pekkan konserini izledi.

Feyyaz Şerifoğlu ablasıyla Ajda Pekkan konserinde

“Camdaki Kız”ın ardından OGM Pictures‘la anlaşması devam eden ve şirketin önümüzdeki aylarda hazırlayacağı dizilerden birinde seyirci karşısına çıkacak olan Feyyaz Şerifoğlu, dün akşam çok özel bir sanatçının konserini izledi. Şerifoğlu, bir dönem vokalistliğini de yaptığı süperstar Ajda Pekkan’ın KerkiSolfej‘in düzenlediği Ankara Atılım sahnesindeki konserini izledi.

Feyyaz Şerifoğlu ablası Saynur Şerifoğlu Öztürk ve ailesiyle beraber gittiği Ajda Pekkan konserinde usta sanatçının kendisine yönelik övgü dolu sözleri karşısında çok duygulandı.

Ankaralı hayranları yakışıklı oyuncuya büyük ilgi gösterdi. Seyircilerden gelen sevgi seline kayıtsız kalmayan Feyyaz Şerifoğlu, sevenlerini kırmadı ve beraber selfie de çekti.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Camdaki Kız”ın gününde yayınlaması beklenen “Saklambaç”a 2 yeni oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir