1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş kızları Melek Zübeyde’nin yaş gününü kutladı

Uzun yıllardır yıldızları barışmayan İbrahim Tatlıses ve eski hayat arkadaşı Perihan Savaş kızları Melek Zübeyde Akkaş’ın yaş gününü kutladı.

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş kızları Melek Zübeyde’nin yaş gününü kutladı

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş 10 Kasım’da dünyaya gelen kızları Melek Zübeyde Akkaş’ın yaş günü nedeniyle mesaj paylaştı. Tatlıses kızına Atatürk’ümüzün annesinin adını koyduklarına dikkat çekti ve şu mesajı yayınladı: “Bugün günlerden 10 Kasım Cuma… Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü… Ne mutlu Türk’üm diyene… Ben diyorum. Ne mutlu Türküm diyene… Yine bir 10 Kasım günü aynı saatlerde Nişantaşı’nda Alman Hastanesi’nde doğacak çocuğumu bekliyorum. Yüce yaradan bir kız evladı kucağıma verdi… ULu önder Atamızı anarken adı gibi Melek bir kı,  ulu önderimizin rahmetli annesinin ismi olan Zübeyde’dir. İlk adı o yüzden Zübeyde Melek… Nurlar içinde yat Atam… Biz seni rahmetle ve minnetle anıyoruz Atam…”

Perihan Savaş da kızıyla fotoğrafının altınaBebeğim, hayatımın anlamı güzel kızım… Yeni yaşın hayatın boyunca sana gönlünden geçenleri getirsin. Seni çok ama çok seviyorum.. İyi ki…” yazdı. Melek Zübeyde de kutlama mesajının altına “Anam” yazdı. İbrahim Tatlıses’in kanlı bıçaklı olduğu oğlu Ahmet Tatlıses de kardeşinin yaş gününü Perihan Savaş’ın sayfasından “Güzel güzel yaşların olsun inşallah kardeşcan” mesajıyla kutladı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cansu Tosun annesini aldatan babasıyla görüşmüyor mu? İlk kez yanıt verdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir