1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hülya Koçyiğit önce söyleşi yaptı, sonra halay çekti

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Kültür Yolu Festivali’nde Hülya Koçyiğit Urfalılarla bir araya geldi.

Hülya Koçyiğit önce söyleşi yaptı, sonra halay çekti

Hülya Koçyiğit Urfa’da unutulmaz bir gün geçirdi. ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında düzenlenen söyleşi sırasında başlayan yağmura rağmen etkinlik devam etti. Seyircilerle aynı sahneyi paylaşarak yaşanan duruma çözüm bulan Koçyiğit, daha sonra sıra gecesinde Urfalılarla halay çekti. Koçyiğit, instagram hesabından şunları paylaştı:

“Bugün memleketimizin en güzel şehirlerinden Şanlıurfa’da, Urfalılarla buluştuk. Açık havada gerçekleşen bu etkinliği yağan yağmur bile durduramadı. Bilakis bize unutulmaz anlar yaşattı. Buraya kaçıncı gelişim bilmiyorum ama bugünü hiç unutmayacağım şüphesiz. Çok çok güzelsiniz. İyi ki varsınız, her birinize ayrı ayrı sarılıyorum. Kültür ve Turizm Bakanlığı & Sinema Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Kültür Yolu Festivali’nde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Alina Boz’dan iki yıllık yeni anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir