1. Anasayfa
  2. Magazin
Trendlerdeki Yazı

Hudutsuz Sevda'nın Rızvan Leto'su Burak Sergen Nihan Ünsal'dan boşandı

Bu sezon Hudutsuz Sevda dizisiyle seyirci karşısına çıkan Burak Sergen'in 2021'den beri devam eden boşanma davası sonuçlandı.

Hudutsuz Sevda’nın Rızvan Leto’su Burak Sergen Nihan Ünsal’dan boşandı

Burak Sergen 4 Haziran 2021’de nikah masasına oturduğu Nihan Ünsal’la kısa süre sonra ihanet iddiasıyla mahkemelik olmuş, Nihan Ünsal da kendisinden 28 yaş büyük usta aktörün iddialarına karşı dava açarak cevap vermişti. 2021’den beri devam eden dava bu sabah sonuçlandı. İstanbul Adliyesi 10. Aile Mahkemesi’nde görülen çekişmeli boşanma davasında hakim tarafların boşanmasına karar verdi. Davanın detayları gizlilik kararı devam ettiği için paylaşılmadı.

Burak Sergen’in avukatı Uğur Sıtkı kararla ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

“Müvekkilim Burak Sergen ile eski eşi Nihan Ünsal arasında süregelen boşanma davası tarafların boşanması kararıyla sonuçlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur. Av. Uğur Sıtkı…”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir